Skip to main content

Open Positions

Open Postdoc Position in Phononic Architectures at ICMAB

  • Deadline: 2023-10-30

The candidate will join the team led by Agustín Mihi within the HORIZON-EIC-2021-PATHFINDEROPEN project DYNAMO (Dynamic Spatio-Temporal Modulation of Light by Phononic Architectures.) Dr. Mihi’s team is part of the Nanostructured Materials for Optoelectronics and Energy Harvesting (NANOPTO) group, which is generally devoted to materials for energy and photonic applications.

Post-Doctoral Researchers

  • Hits: 131

Oferta 1 lloc de treball personal tècnic I+D+I Enginer/-A Manteniment Programa Investigo 2023

  • Deadline: 2023-06-01

Descripció de l'oferta: Manteniment de les múltiples instal·lacions elèctriques, térmiques i mecàniques existents als dos edificis en els que es desenvolupen les tasques de recerca del Institut. Tasques de gestió, supervisió de processos de muntatge i de reparació i manteniment de les instal·lacions existents als dos edificis.

Jobs General & Scientific Services

  • Hits: 111

Oferta 1 lloc de treball personal tècnic Tecnòleg Programa Investigo 2023

  • Deadline: 2023-06-01

Descripció de l'oferta: Tasques de gestió i supervisió de la instal·lació científica de la Plataforma Nanoquim, sala blanca, ubicad al ICMAB-CSIC i que forma part dels seus Serveis Científicotecnics. Tasques de difusió de les activitats de Nanoquim, mantindrá relació estreta amb els usuaris per a definir un full de ruta de millora del servei i contribuirà a la formació dels nous usuaris.

Jobs General & Scientific Services

  • Hits: 128