Skip to main content

ICMAB Events

FUB+GRAN Mai és massa tard per aprendre nanotecnologia

Aquest any l’ICMAB ha participat a la cinquena edició del Programa Universitari FUB+GRAN “Saber per descobrir”, organitzat per la Fundació Universitària del Bages (UVIC-UCC), i adreçat especialment a majors de 55 anys amb inquietuds per aprendre més.  

icmab
03 April 2017

Durant nou sessions, emmarcades dins del bloc de “Nanotecnologia i reptes socials: Com fer més amb menys?”, els investigadors Xavier Obradors i Gerard Tobias, de l’ICMAB, i Belén Ballesteros, de l’ICN2, han impartit classes sobre els nanomaterials i les seves aplicacions en els camps de l’energia, el mediambient, les telecomunicacions i la medicina als participants. A l’última sessió, que va tenir lloc el passat dimecres 29 de maig, els 25 alumnes van poder visitar l’ICMAB i alguns dels seus serveis científics. En sessions anteriors, van visitar també l'ICN2 i el Sincrotró ALBA.

FUB magnetometriaICMAB

A part de les sessions dins del bloc de nanotecnologia, el curs també inclou sessions de neurociència, de música, d’alimentació, d’història de Catalunya i de l’Art Romànic, amb l’objectiu d’oferir una visió àmplia del coneixement en àmbits ben diversos.

Hits: 5630