Skip to main content

ICMAB Events

10-19 NOV: Setmana de la Ciència 2017

Del 10 al 19 de novembre, viu la Setmana de la Ciència! Tallers, xerrades, exposicions, jocs... Tria l’activitat que més t’agradi i participa-hi!

icmab
27 July 2017

Baner concrus SC17 fundaciorecerca fcri

Concurs de Cartells

Hi ha oberta una nova convocatòria del concurs de cartells de la Setmana de la Ciència. La temàtica del cartell ha d’anar relacionada amb el fil conductor de la Setmana de la Ciència d’enguany, el turisme sostenible.

L’obra guanyadora serà la imatge de l’SC17 i serà premiada amb 1.000 €. El termini màxim de presentació serà el proper dia 12 de setembre. Participeu-hi!

Llegeix les bases

Any Internacional del Turisme Sostenible per el Desenvolupament

El fil conductor de l’edició d’enguany és el turisme sostenible, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, promogut per Nacions Unides, que aspira a sensibilitzar els responsables de prendre decisions i el públic en general de la contribució del turisme sostenible al desenvolupament.

L’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament posa èmfasi en el paper del turisme en cinc àmbits clau: 1) creixement econòmic inclusiu i sostenible; 2) inclusió social, ocupació i reducció de la pobresa; 3) ús eficient dels recursos, protecció ambiental i canvi climàtic; 4) valors culturals, diversitat i patrimoni; i 5) la comprensió mútua, pau i seguretat.

Programa d'activitats

Hits: 6277